Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

Zavjese na daljinsko upravljanje

21.03.2021.

7 NAČINA NA KOJI MOTORIZIRANE ZAVJESE MOGU REVOLUCIONIRATI VAŠ DOM

Automatizacija i ušteda vremena dio je modernog stila života od kojega htjeli to ili ne htjeli ne možemo pobjeći. Bez obzira radi li se o Vašem domu ili uredu, automatizacija uređaja koji nas okružuju čini našu svakodnevnicu učinkovitijom.

Sve je započelo implementacijom tzv pametnih sustava u kućanske aparate, a sada su na red došle i zavjese. Da, ručno otvaranje ili zatvaranje zavjesa stvar je prošlosti.
Novi trend jest upravljanje zavjesama pritiskom na gumb.

Pročitajte na koje sve načine motorizirane zavjese mogu transformirati Vaš životni prostor.

1. Daju šik, moderan makeover Vašem domu:

Ako želite stilski preobraziti svoj dom, tada motorizirane zavjese mogu biti Vaša idealna opcija. Bez obzira želite li postići taj kazališni efekt u svom domu ili pustiti prve zrake sunca u svoju spavaću sobu, nemojte ustajati iz kreveta kako biste upravljali zavjesama. Jednostavno otvorite ili zatvorite zavjese daljinskim upravljačem. Ako ste upravo pomislili kako su motori sigurno bučni – varate se… razina buke koju stvaraju manja je od 35 dB, što je slično zvuku šaputanja.

2. Savršena mjera:

Sve rolo zavjese izrađujemo po mjeri. To znači da ne trebate pristajati na kompromise kada je dimenzija zavjesa u pitanju. Izostati će onih uvijek nekoliko cm/mm koji propuštaju neželjene zrake sunca kada ih najmanje želite kada kupujete gotove zavjese.

Naručite zavjese po mjeri, izrađene u milimetar Vaših želja!

3. Fleksibilnost:

Zavjese dolazi s jednim daljinskim upravljačem pomoću kojeg možete istovremeno upravljati s više zavjesa u istoj prostoriji. Nećete morati koristiti daljinski upravljač za svaku pojedinačnu zavjesu. Programirate jedan upravljač za jednu prostoriju i njega koristite za podizanje i spuštanje svih zavjesa s kojima ste okruženi.

4. Fleksibilnost:

Motorizirane zavjese mogu biti vrlo praktično rješenje za osobe starije životne dobi kao i za djecu. Dopustite im da prime jutarnju dozu vitamina D i zamračuju svoju sobu kada je vrijeme za drijemanje bez ustajanja iz kreveta i bez traženja Vaše pomoći. Nije na odmet spomenuti niti kako je sigurnost Vaše djece uporabom ovih zavjesa zajamčena.
Ovakav model zavjesa nema lančića niti trakica za potezanje koje djeca mogu uništiti ili se pak njima ozlijediti.

5. Elegantne opcije, jednostavna instalacija:

Bez obzira volite li više tamnije ili svjetlije tonove, više ili manje osvijetljen prostor nudimo Vam paletu tkanina koje Vam pored boja na izbor nudi i različite razine propusnosti svjetla.

Ovakav model zavjese jednostavno je instalirati.
Nećete trebati kablove i žice, niti razvoditi strujne instalacije na željenu poziciju.
Napunite bateriju motora i uživajte u nesmetanom radu mehanizma sljedećih 6 mjeseci.

6. Elegantne opcije, jednostavna instalacija:

Više ne morate brinuti o namještanju zavjesa na teško dostupnim prozorima ili se naprezati povlačenjem i navlačenjem teških zavjesa instaliranih na velikim prozorima.

7. Lako održavanje

Motorizirani mehanizam zavjesa otklanja potrebu da zavjese dirate rukama, čime
uvelike produljujete vijek trajanja Vaših zavjesa.

Sve naše rolo zavjese izrađene su od antistatičnih i antibakterijskih materijala, koje nije
potrebno prati, što je samo još jedan u nizu benefita ovog modela.

Podijeli članak

Zadnji blogovi