Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

Tende

Želite uživati u sunčanim danima na svom balkonu – terasi, a istovemeno se zaštiti od sunca? Za bezbrižno uživanje na terasi nudimo Vam različite modele tendi i pergola.

TENDE su pravo rješenje za one koji žele svoj balkon ili terasu pretvoriti u ugodan prostor za provođenje slobodnog vremena.

Ova vrsta sjenila osigurati će nesmetan boravak na otvorenom u vrućim ljetnim danima, ujedno stvarajući ugodan hlad i zaštititi Vas od štetnih UV zraka (platna koja koristimo osiguravaju i do 90% UV zaštite). Tende montiramo na balkone, terase, ugostiteljske objekte, trgovine…. a nudimo Vam nekoliko različitih modela:

Prednosti

ZAŠtita od sunca i uv zraka
zaštita od kiše
DUGOTRAJNOST
postojanost boje
jednostavna ugradnja
izrada
po mjeri

Klasična tenda ili tzv. tenda na ruke

Najklasičniji i najčešće korišten model tendi, prikladan za svaku terasu i balkon, jednostavne konstrukcije ALU nosača (ruke) i platna koje se namotava na cijev.

Najprikladnije su za ugradnju pod ispod balkona ili krova tj za konstrukcije gdje tenda neće biti direktno izložena vanjskim vremenskim utjecajima (sunce, kiša, snijeg, vjetar) kada nije u uporabi.

Upravljanje ovim modelom tende je izrazito jednostavno – ručno komandnom palicom, na motorni prekidač ili daljinski upravljač.

Kasetna tenda

Odlikuje se jednostavnim i elegantnim linijama.
Prikladna je za svaki balkon ili terasu.

Posebice se preporučuje kod konstrukcije kada se tenda ne postavlja ispod balkona/nadstrešnice, te je i u zatvorenom položaju tenda izložena vanjskim utjecajima.

U ovom slučaju je platno i mehanizam potpuno zaštićeno spremanjem u kasetu, za vrijeme kada tenda nije u
uporabi, na taj način joj produžujući vijek trajanja.

Kupolasta tenda

Sam naziv govori da je riječ o sjenilu kupolastog oblika.

Idealno je rješenje za zaštitu od sunca ili kiše u slučajevima kada nije potreban veliki izbačaj sjenila – poput ulaza u poslovne prostore, dućane, restorane i sl.

Vrlo je popularna i za zaštitu prozora , jer osim funkcije zaštite od sunca pridodaje i samoj estetici objekta.

Tende na pad (balkonske tende)

Ove su jednostavne tende namijenjene za zasjenjivanje prozora i balkonskih vrata. Pogodne su za prozorske otvore, balkone i terase u slučajevima kada nije potrebno izvlačenje tende.

Slobodnim padom niz vodilice, nagib ovog modela moguć je i do 180. čime se u potpunosti možete zakloniti kako od sunčevih zraka, tako i od neželjenih pogleda.

Krovne i fasadne tende

Namijenjene su zasjenjivanju velikih staklenih površina, poput zimskih vrtova. Pružaju mogućnost modularnog sastavljanja. Moguće ih je postaviti s unutrašnje ili s vanjske strane.

Profili / platna

Profili konstrukcija standardno su izrađeni su od plastificiranog aluminija bijele boje, dok uz nadoplatu imate mogućnost odabira željene (RAL) boje , kako biste tendu u potpunosti mogli uklopiti u boje Vašeg exterijera.

Na izbor Vam nudimo veliki izbor PVC ili akrilna platna koja su vodootporna i otporna na izbljeđivanje.

Za namotavanje platna koristimo različite mehanizme: uz pomoć komandne palice ili motora sa prekidačem, sa daljinskim upravljačem ili putem senzora za sunce i vjetar.

Želite savjet
Vezan uz izmjeru, funkcionalnost proizvoda, način instalacije… ili bilo koji drugi.
Trebate pomoć
Pri odabiru modela tende.
Pri procesu izmjere.
Imate pitanja
Kako se održava tkanina tende?
Koje boje se mogu odabrati?