Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

STAKLENI SISTEMI

Sustav staklenih pomičnih stijena arhitektonsko je rješenje koje minimalno zadire u  poveznicu interijera i eksterijera. Koncept kliznog dizajna kompleksno je razvijen kako bi se uklopio u bilo koju vrstu arhitekture, klasičnu ili modernu. Svoju primjenu pronašao je na terasama, balkonima, zimskim vrtovima, pergolama i sl.

Klizni stakleni sistemi

Pomoću posebno dizajniranog sustava spojeva koji staklo pričvršćuje izravno na profil, pružajući dodatnu čvrstoću i stabilnost, staklene se stijene sigurno pomiču niz tračnicu.

Sustav dvostrukih staklenih stijena razvijen je kako bi bilo kojem prostoru pružio maksimalnu funkcionalnost.  Svaka njegova ploča je zatvorena aluminijskim okvirom i međusobno povezana snažnim spojnicama, a podesivi kotačići osiguravaju glatko manevriranje svake staklene ploče u oba smjera.

Osim svoje atraktivne estetske uloge pružaju i onu funkcionalnu u vidu toplinske izolacije kao i snažne zaštite od vanjskih vremenskih uvjeta.

Verikalni stakleni sistemi

Poznati i pod nazivom „sustav giljotina“ stakleni je sustav pokretnih panela s mogućnošću pomicanja stakala po vertikalnoj osi. Stakleni sistemi Giljotina su automatizirani, te osmišljeni kako bi pretvarali unutrašnji prostor u otvoreni samo jednim dodirom gumba daljinskog upravljača.

Idealno su rješenje za restorane i terase s obzirom da tijekom hladnijih mjeseci osiguravaju nesmetan boravak u prostoru pružajući toplinsku izolaciju kao i apsolutnu zaštitu od svih vanjskih utjecaja , dok u mjesecima svaku terasu jednostavnim manevrom pretvara u gotovo otvoren prostor. Sistem je koncipiran od 1 fiksiranog i 2 pokretna dijela. Gornji paneli sustava pomični su, dok fiksni (donji) dio sustava ujedno predstavlja ogradu.

Želite savjet
Vezan uz izmjeru, funkcionalnost proizvoda, način instalacije… ili bilo koji drugi.
Trebate pomoć
Pri odabiru modela komarnika. Niste sigurni da li se komarnik može instalirati na Vaš prozorski okvir...
Imate pitanja
Kako se održava mrežica?
Može li se birati boja okvira komarnika?
Kako točno izmjeriti prozorski okvir?