Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

Žaluzine

Žaluzine su vrlo čest izbor zaštite od Sunca s obzirom da uz termičku i UV zaštitu, igraju i značajnu ulogu u uređenju interijera/exterijera Vašeg životnog ili poslovnog prostora.

Unutarnje žaluzine

UNUTARNJE ŽALUZINE (tzv „venecijaneri“) efektno su sjenilo za zaštitu od izravne Sunčeve svjetlosti i neželjenih pogleda, a istovremeno predstavljaju i dekoraciju u interijeru.

Jednostavnim reguliranjem nagiba lamela sami ste u mogućnosti definirati željenu razinu osvjetljenja/zatamnjenja prostora u kojem boravite.

Bitno je za naglasiti kako ovaj model žaluzina ne sprečava zagrijavanje ili hlađenje staklenih površina tj ne pruža toplinsku niti zvučnu izolaciju.

Prednosti

Vanjske žaluzine

Ovaj sistem rotirajućih aluminijskih lopatica sve češće se implementira u moderna arhitektonska rješenja.

Osim regulacije osvjetljenja unutarnjeg prostora, adekvatno su rješenje zaštite od sunca.

Termička su barijera koja štiti staklene površine od direktnog utjecaja vanjskih klimatskih uvjeta.

Procjenjuje se da samo korištenje vanjskih žaluzina može generirati uštede električne energije i do 30% stvarajući manju potrebu za grijanjem prostora u zimskim, a hlađenjem u ljetnim mjesecima.

Uz redovne sustave upravljanja (alu palicom) nudimo i opcije upravljanja elektromotorima na tipkalo ili daljinsko upravljanje. Vanjske žaluzine mogu se koristiti i za zatvaranje balkona i lođa. Izrađujemo ih po mjeri i u željenoj boji (RAL) kupca.

Drvene žaluzine

Drvene žaluzine novi su trend uređenja koje oduševljavaju jednostavnošću i estetikom. Svojom izvedbom pridonose prirodnom ugođaju interijera, te prostoriju uranjaju u toplo svjetlo.

U dizajnu interijera ove stilske drvene lamele igraju važnu ulogu.
Upotpunjavaju unutarnje uređenje na izrazito elegantan i decentan način, a prostorijama daju posebnu atmosferu – od rustikalne do moderno elegantne.

Nudimo ih u širokoj paleti boja kako bi se savršeno uklopile u svaki stil unutarnjeg uređenja.

Prednosti

Želite savjet
Vezan uz izmjeru, funkcionalnost proizvoda, način instalacije… ili bilo koji drugi.
Trebate pomoć
Pri procesu izmjere.
Pri odabiru modela žaluzine.
Imate pitanja
Točne specifikacije materijala?
Koje boje se mogu odabrati?
Kako održavati žaluzine?