Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

Često postavljana pitanja

Niže je popis najčešćih pitanja i sažetih odgovora na ta pitanja. Za detaljnije informacije o našim proizvodima i uslugama stojimo na raspolaganju.

Kategorije

 • Općenito
 • Od kojih materijala su izrađene vaše zavjese?

  Na izbor vam nudimo širok asortiman zavjesa, a sukladno tome i različite vrste tkanina za njihovu izradu.

  Od tehničkih tkanina koje su anti statične i anti alergene za rolo zavjese do široke palete tkanina za rimske ili pak klasične zavjese.

  Što je to ROLL IT mehanizam?

  ROLL IT je naziv za naš mehanizam rolo zavjesa – modernom i jednostavnom rješenju za sjenčanje unutarnjeg prostora kojeg nudimo u nekoliko različitih verzija – Easy Fix za one koji ne žele bušiti rupe u zidovima, Roll it s motorom za sve koji zavjesama žele upravljati na daljinski upravljač, roll it mini kao olakšana verzija ovjesa, te roll it box za sve koji žele dodatni estetski efekt zatvaranja zavjese u dekorativnu kutiju.

  Mogu li vratiti naručeno ukoliko ne odgovara?

  S obzirom da sve proizvode izrađujemo po narudžbi, točno na mjeru i prema željenoj izvedi (tkanine, mehanizma) kupca, povrat nije moguć.

  Stoga molimo da prije finalne potvrde narudžbe dodatno provjerite dimenzije proizvoda, kao i sve odabrane parametre proizvoda.

  Svakako se vodite našim pisanim i/ili video uputama za izmjeru (i naknadnu montažu).

  Predmet zahtjeva za povrat može biti isključivo tehnička neispravnost proizvoda ili vidljivo oštećenje primljenog proizvoda ili njegovih sastavnih dijelova.

  Koliko dugo vrijedi garancija?

  Na sve naše proizvode nudimo jamstvo od minimalno 2 godine na više ovisno o kategoriji proizvoda. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cortina-design.com.

  Gdje mogu pronaći uputstva za montažu zavjesa naručenih online?

  Uputstva za izmjeru i montažu zavjesa možete pronaći u našem web shopu ispod fotografija i opisa svakog proizvoda.

  Sve naše upute jasne su i precizne, a za većinu proizvoda su u obliku video uputa. Papirnatu verziju uputa dobiti ćete i kod isporuke proizvoda, priloženu u pakiranju.

  Kako vas mogu kontaktirati ukoliko trebam savjet ili imam neke nedoumice?

  Za sva pitanja i savjete stojimo na raspolaganju na kontakt mail info@cortina-design.eu.