Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

Zavjese

Često kao finalni „touch“ Vašem interijeru, zavjese čine onu toliko bitnu razliku.

Zavjese su unutarnje sjenilo koje svojim modelom treba biti prilagođeno ne samo stilu Vašeg interijera, već i njihovoj namjeni.

Koliko često planirate prozor osvjetljavati pomicanjem zavjesa, koliku razinu propusnosti svjetla želite, kako ih održavati… samo su neka od pitanja na koja trebate dati odgovor prilikom odabira željenog modela zavjesa.

Web Shop

Prednosti

regulacija
svjetlosti
zaštita
od sunca
zaštita
od odsjaja
zaštita
od pogleda
veliki izbor
platana
pregrađivanje prostora
izolacija od
zvuka i jeke
zatamnjivanje
jednostavno održavanje
jedna godina
jamstva
izrada
po mjeri

Rimske

Model zavjese koji je, govoreći o prozorima, gotovo izbacio iz uporabe klasične zavjese, s obzirom da se stilski gotovo savršeno uklapaju u svaki prozor.

Jednostavne su za upravljanje (špaga, lančić ili elektro motor), skidanje i postavljanje (pranje), iz dvostranu mogućnost pomicanja (gore – dolje / dolje – gore).

Objedinjuju dizajn klasične zavjese s pogodnošću upravljanja rolo sustava elegantan i kompaktan oblik.

Rimske zavjese

Panel

Za sve one koji misle da je manje jednostavno više. Riječ je veliko plošnim panelima, koji se mogu oblikovati točno prema Vašim željama. Moguće ih je neograničeno pomicati u stranu te serijski slagati., čime stvaraju raznoliku igru svjetlom i sjenom.

Koriste se za velike prozore, balkonska vrata, staklene fronte ili pak za vizualno pregrađivanje prostora. Izrađuju se iz dekor, Black out ili screen platna, sukladno željenoj razini protočnosti svjetla. Tako je npr Black out platno u mogućnosti potpuno zamračiti prostoriju, dok Screen platno daje mogućnost pogleda prema van, a onemogućuje poglede izvana.
U ponudi imamo i platna vlastitog branda CORTINA DESIGN u nekoliko različitih razina propusnosti svjetla, kao i različitih boja.

Panel zavjese

Rolo

Rolo zavjesa vrlo je praktična i moderna opcija kojom postižete spoj jednostavnosti i funkcionalnosti , te doze elegancije potrebne u modernom stilu uređenja. Kao unutarnje zasjenjivanje prikladna je za pravokutne standardne prozore, kao i za kompletne staklene fronte.

Željenu razinu osvjetljenja prostora, postići ćete odabirom vrste materijala najprikladnijeg Vašim potrebama.

Montirati se mogu na sve vrsta prozora i vrata.

Rolo zavjese

Trakaste

Ovaj sustav vertikalnih traka sve češće se koristi u poslovnim prostorima (uredima, školama, vrtićima), nego li u domu.Omogućuju Vam finu regulaciju kojom možete prilagoditi razinu osvjetljenja u svojem prostoru u par laganih poteza.

Bilo da je riječ o mogućnosti otvaranja sa lančićem ili elektromotorom trakaste zavjese vrlo su jednostavne za uporabu i održavanje.Na izbor Vam nudimo različite vrste materijala, sukladno željenoj razini propusnosti svjetla, kao i naravno boja.

Svi materijali koje koristimo za ovu vrstu zavjese su antistatički i antibakterijski što znači da ne privlače prašinu i mirise, te ih nije potrebno prati.

Hotelijerski asortiman zavjesa

Osim opremanja kućanstava, ugostiteljskih objekata i poslovnih prostora nudimo rješenja i za hotelijerske interijere.

Širokom paletom modela zavjesa i tkanina prilagođavamo se potrebama svakog projekta.

Za sve upite, pitanja i savjete kontaktirajte nas na
info@cortina-design.eu

Imate pitanja
Koliko često planirate prozor osvjetljavati pomicanjem zavjesa, koliku razinu propusnosti svjetla želite?
Želite savjet
Kako održavati zavjese, smijem li ih prati u mašini. Kojim sredstvima čistiti mehanizme na koje je učvršćena?
treba vam pomoć
Točne dimenzije i kako ih izmjeriti, vrste montaže, gdje naći točne upute...