Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

Gotove ili zavjese po mjeri?

07.10.2020.

Malo je poduhvata koji pružaju zadovoljstvo poput uređenja vlastitog životnog prostora. Kada samo pomislimo na koji način prostoru u kojem boravimo dati toliko željeni vlastiti potpis, odjednom se pojave mnoge nedoumice. Kako bi trebali biti ukrašeni prozorski okviri? Kakvom tkaninom presvučena sofa ili stolice? Koju li samo boju zidova izabrati? Da li će sve to zajedno na kraju lijepo uklopiti? Sve su to mali detalji koji zajedno stvaraju finalnu sliku uređenja i dojma kojeg prostor odaje.

Zavjese su jedan od onih dekorativnih elemenata koji dodaju posebnu notu udobnosti i luksuza svakom interijeru i bez njih teško da mogu proći bilo kakve preinake interijera. Zavjese zaista jesu vrijedan estetski element u Vašem interijeru, kojeg vrlo jednostavno i brzo mogu transformirati.

I tada se postavlja neizostavno pitanje: trebam li ići na gotove zavjese koje su preplavile tržište ili bih se prilikom uređenja svoga doma trebao voditi vlastitim ukusom i željama?
Iako je to osobni izbor, kada je riječ o uređenju vlastitog doma zaista ne biste trebali pristajati na kompromise. Strojno izrađene gotove zavjese namijenjene masovnoj prodaji nikada ne mogu pobijediti pažljivo ručno izrađene zavjese po mjeri u tkanini po vlastitom izboru.

Mogućnosti izrade zavjesa po mjeri gotovo su neograničene. Na izboru su Vam različiti tipovi, modeli, vrste tkanina, te za svaki stil uređenja postoji adekvatno rješenje.

Sa razvojem online prodaje, danas Vas od personaliziranog rješenja zavjesa doslovno dijeli samo par klikova. Ne trebate trošiti vrijeme na posjete salonima zavjesa ili pak prekrojavati kupljene gotove zavjese. U našem web shopu pogledajte kroz koji jednostavnih 5 koraka trebate proći kako biste u vrlo kratkom vremenskom periodu osigurali isporuku personaliziranih zavjesa direktno na Vaš kućni prag.

Podijeli članak

Zadnji blogovi