Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

Uspon modernog zimskog vrta

08.10.2020.

Ako se osvrnemo na ovu godinu neobičnog proljeća i ljeta 2020., možemo se sjetiti koliko smo puta od prijatelja i poznanika čuli „Nije nimalo lako biti u izolaciji , ali mi barem imamo sreće da imamo svoj vrt ”.

Istina, Vaš vrt može biti Vaša privatna oaza mira, prirode i odmora.

Cortina Design pergole pozivaju Vas da iskoristite svu udobnost i luksuz doma na otvorenom.

Pergole za terasu doista jesu spoj kreiran na nebu između zatvorenog i vanjskog prostora. Sama svestranost pergola pruža vam neograničene mogućnosti, od toga da stvorite dodatan prostor idealan za fizičke aktivnosti na otvorenom, do stilski uređenog mjesta za susret sa biranim društvom.

Ponovno otkriven život na otvorenom

Nije slučajno da su cijene domova s vrtom porasle, jer nas je kriza COVID-19 naučila kako cijeniti svoje vrtove više nego ikada. Kada provodite vrijeme u vrtu, imate mogućnost da napunite baterije i vratite se u kontakt sa samim sobom. Trenutak opuštanja i toliko potrebnog mira omogućuje vam da zaboravite na sve stresove koje nosi moderan stil života. U osnovi, život na otvorenom čisto je uživanje.

Uživajte u vanjskom zraku okruženi luksuzom i udobnošću svoje terase

Naše pergole omogućuju Vam uživanje u otvorenom s istom razinom udobnosti i luksuza na koju ste navikli u zatvorenom prostoru. Podesive rešetke na mnogim modelima pružaju sklonište u svim vremenskim uvjetima. Ako želite osjetiti sunce na svojoj koži, otvorite rešetke i budite očarani čarobnom svjetlošću koja će vam provući pokrov terase. Ako se pojavi ljetni kišni tuš, zatvorite rešetke tako da vaš vanjski namještaj ostane suh, a vi bez brige ostanete uživati na terasi. Ako pergoli dodate staklene stijene ili ZIP sistem, svoju terasu moći ćete koristiti i po hladnijem ili vjetrovitom vremenu.

Pod svjetlima Cortina Design pergola, zaštićeni od ljetnih vrućina ili prohladnog jesenskog vjetra, stvoriti ćete savršenu kulisu za vlastito opuštanje ili pak druženje sa obitelji i prijateljima.

Kreirajte divne uspomene uz Cortina Design!

Podijeli članak

Zadnji blogovi