Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 €

Zavjese

Često kao finalni „touch“ Vašem interijeru, zavjese čine onu toliko bitnu razliku.

Zavjese su unutarnje sjenilo koje svojim modelom treba biti prilagođeno ne samo stilu Vašeg interijera, već i njihovoj namjeni.

Koliko često planirate prozor osvjetljavati pomicanjem zavjesa, koliku razinu propusnosti svjetla želite, kako ih održavati… samo su neka od pitanja na koja trebate dati odgovor prilikom odabira željenog modela zavjesa.

Prednosti

Regulacija svjetlosti

Zaštita od sunca

Zaštita od odsjaja

Zaštita od pogleda

Pregrađivanje prostora

Velik izbor platna

Izolacija od zvuka i jeke

Zatamnjivanje

Jednostavno održavanje

Jedna godina jamstva

Izrada po mjeri

Rimske

Model zavjese koji je, govoreći o prozorima, gotovo izbacio iz uporabe klasične zavjese, s obzirom da se stilski gotovo savršeno uklapaju u svaki prozor.

Jednostavne su za upravljanje (špaga, lančić ili elektro motor), skidanje i postavljanje (pranje), iz dvostranu mogućnost pomicanja (gore – dolje / dolje – gore).

Objedinjuju dizajn klasične zavjese s pogodnošću upravljanja rolo sustava elegantan i kompaktan oblik.

Panel

Za sve one koji misle da je manje jednostavno više. Riječ je veliko plošnim panelima, koji se mogu oblikovati točno prema Vašim željama. Moguće ih je neograničeno pomicati u stranu te serijski slagati., čime stvaraju raznoliku igru svjetlom i sjenom.

Koriste se za velike prozore, balkonska vrata, staklene fronte ili pak za vizualno pregrađivanje prostora. Izrađuju se iz dekor, Black out ili screen platna, sukladno željenoj razini protočnosti svjetla. Tako je npr Black out platno u mogućnosti potpuno zamračiti prostoriju, dok Screen platno daje mogućnost pogleda prema van, a onemogućuje poglede izvana.

U ponudi imamo i platna vlastitog branda CORTINA DESIGN u nekoliko različitih razina propusnosti svjetla, kao i različitih boja.

Rolo

Rolo zavjesa vrlo je praktična i moderna opcija kojom postižete spoj jednostavnosti i funkcionalnosti , te doze elegancije potrebne u modernom stilu uređenja. Kao unutarnje zasjenjivanje prikladna je za pravokutne standardne prozore, kao i za kompletne staklene fronte.

Željenu razinu osvjetljenja prostora, postići ćete odabirom vrste materijala najprikladnijeg Vašim potrebama.

Montirati se mogu na sve vrsta prozora i vrata.

standardne rolo zavjese

duo rolo zavjese (zebra)

kazetne rolo zavjese

krovne rolo zavjese

Trakaste

Ovaj sustav vertikalnih traka sve češće se koristi u poslovnim prostorima (uredima, školama, vrtićima), nego li u domu.
Omogućuju Vam finu regulaciju kojom možete prilagoditi razinu osvjetljenja u svojem prostoru u par laganih poteza.

Bilo da je riječ o mogućnosti otvaranja sa lančićem ili elektromotorom trakaste zavjese vrlo su jednostavne za uporabu i održavanje.
Na izbor Vam nudimo različite vrste materijala, sukladno željenoj razini propusnosti svjetla, kao i naravno boja.

Svi materijali koje koristimo za ovu vrstu zavjese su antistatički i antibakterijski što znači da ne privlače prašinu i mirise, te ih nije potrebno prati.

Tkanine

Pored široke palete dekorativnih tkanina, u ponudi imamo i platna vlastitog branda CORTINA DESIGN u nekoliko različitih razina propusnosti svjetla, kao i različitih boja. Tako je npr Black out platno u mogućnosti potpuno zamračiti prostoriju, dok Screen platno daje mogućnost pogleda prema van, a onemogućuje poglede izvana. Rolo zavjesama može se upravljati na ručni pogon (lančić) i na struju (elektromotor- daljinsko upravljanje ili tipkalo).

Posjetite naše izloženo-prodajne salone u Zagrebu i Splitu, te izaberite ono idealno za uređenje Vašeg prostora.

Imate pitanja?

Top crossmenu