Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 €

Žaluzine

Žaluzine su vrlo čest izbor zaštite od Sunca s obzirom da uz termičku i UV zaštitu, igraju i značajnu ulogu u uređenju interijera/exterijera Vašeg životnog ili poslovnog prostora.

Unutarnje žaluzine

UNUTARNJE ŽALUZINE (tzv „venecijaneri“) efektno su sjenilo za zaštitu od izravne Sunčeve svjetlosti i neželjenih pogleda, a istovremeno predstavljaju i dekoraciju u interijeru.

Jednostavnim reguliranjem nagiba lamela sami ste u mogućnosti definirati željenu razinu osvjetljenja/zatamnjenja prostora u kojem boravite.
Bitno je za naglasiti kako ovaj model žaluzina ne sprečava zagrijavanje ili hlađenje staklenih površina tj ne pruža toplinsku niti zvučnu izolaciju.

Prednosti

Regulacija svjetlosti

Zaštita od sunca

Zaštita od odsjaja

Zaštita od pogleda

Zabatni prozori i staklene fronte

Postojana i bez održavanja

Mogućnost primjene u
vlažnim prostorijama

Dvije godine jamstva

Izrada po mjeri

Imate pitanja?

Vanjske žaluzine

Klasičan model pergole aluminijskog okvira (konstrukcije), sa zakretnim aluminijskim lopaticama, dizajnirane na način da pružaju maksimalnu otpornost elemenata (vjetar, kiša…).

Svojim jednostavnim i čistim dizajnom uklapa se u svaki vrt, terasu i okoliš.

Konstrukciju je moguće zatvoriti sa svih strana.

Vanjske žaluzine mogu se koristiti i za zatvaranje balkona i lođa, zamjenjujući ulogu roleta kao zaštite od sunca, kiše, vjetra ili snijega.

Iako elastične i lagane, vanjske žaluzine nude prvorazrednu zaštitu od vjetra, pokrivajući znatno veće opterećenje udara vjetra od npr roleta.

Uz redovne sustave upravljanja (alu palicom, lančićem ili špagicom) nudimo i opcije upravljanja elektromotorima na tipkalo ili daljinsko upravljanje.

Prednosti

Termička i UV zaštita

Izolacija zvuka

Dugotrajnost

Štednja energije

Postojanost boje

Jednostavna ugradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavno održavanje

Izrada po mjeri

Imate pitanja?

Top crossmenu